© El Petit Rebost S.L
Inicio / Inici Inicio / Inici
Tabla de quesos (Roquefort,Emmental,Oveja,Cabra,Natural) Taula de formatges (Roquefort, Emmental,Ovella,Cabra,Natural) Tabla de quesos secos (Pastor,Flor de Esgueva, Albeniz) Taula de formatges secs (Pastor,Flor de Esgueva,Albeniz) Tabla de paleta Ibérica (Recebo) Taula d´espatlla Ibèrica Tabla de jamón de bodega Taula de pernil de celler Tabla mixta (Jamón bodega y Queso Oveja) Taula mixta (Pernil de celler i formatge Ovella) Surtido de Ibéricos (Chorizo,Salchichón,Jamón, Lomo blanco)  Assortiment d´Ibèrics (Xoriço, Llonganissa,Pernil, Llom blanc)

TABLAS IBÉRICAS

TAULES IBÈRIQUES

El Petit Rebost

TORRADAS

TORRADES

FRÍAS /FREDES

Jamón del país Pernil del país Jamón Ibérico Pernil Ibèric Chorizo Ibérico Xoriço Ibèric Salchichón Ibérico Llonganissa Ibèrica Vegetal de atún Vegetal de tonyina Mediterránea (atún, pimiento rojo y olivas) Mediterranea (tonyina, pebrot vermell i olives)

CALIENTES / CALENTES

Pincho Moruno con queso fundido Pinxo Morú amb formatge fos Lomo , beicon y cebolla caramelizada Llom, bacó i ceba carametl·litzada Queso de cabra con brotes verdes y vinagreta de frutos secos Formatge de cabra amb brots verds i vinagreta de fruits secs Americana (Beicon y huevos fritos) Americana (Bacó amb ous fregits)